Egészségvédelem

 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 44. - Google térkép
Tel +36 1 273 0800, e-mail: info@fodorgyogyszertar.hu

Nyitva tartás
Facebook oldalunk
.
.
Patikánkról
Patikánkról
Segítünk...
Segítünk...
Schüssler termékek
Schüssler termékek
Previous Next
A A A

hoemopatias dobozAlábbi összeállításunkban áttekintjük,  mi a lényege a homeopátiának. Célunk, hogy Ön tisztában legyen azzal, melyek a gyógymód sajátosságai, ha a homeopátia és a hagyományos gyógyítás, gyógyszerelés között akar választani.

Patikánk forgalmaz homeopátiás szereket.

 

Pollenallergia kezelése homeopátiávalAz allergiát a homeopátia tünetmentes időszakban, személyre szóló alkati szerrel gyógyítja. Ha már beköszöntött az allergiaszezon, tüneti szerekkel csökkenthetjük a kellemetlen allergiás panaszokat.

Milyen szereket érdemes magunkkal vinni utazásra?

Egy egyszerű fertőtlenítő, sebtapasz, lázcsillapító mellé érdemes összeállítani egy csomagot, mellyel felkészülhetünk az utazás alatt minket ért problémákra. Az alábbi homeopátiás útipatika javasolható:

Iskolai stressz Az iskola kicsi és nagy diáknak egyaránt kihívást jelent. A normális izgalom akár pozitívan is hathat  a gyermek teljesítményére, azonban olyan helyzet is előfordulhat, amikor az iskolai stressz kezelése segítséget igényel.

Szoptatás homeopátiás segítséggel Szinte alig van olyan kismama, akinek ne jelentene kisebb - nagyobb gondot a szoptatás. A tej serkentésére jól bevált gyógynövények, teák léteznek.  A homeopátia is kínál gyors és biztonságos megoldást. Vannak olyan szerek, melyeket általánosan lehet tejserkentésre használni.

Szimpatika akció

szimpatika logo banner 2019

Vevőszolgálat

Accuchek vevoszolg pont

Gyógyszer-info

Venykivaltas m

 

 

 

 

 

 

Zuglói Gondozó

zugo2