Veszelyhelyzet utan kek2

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Elérhetőség, nyitva tartás

terkep

Patika web


Ingyenes házhozszállítás

beteg idos

Zuglói Szociális Gondozó

zugo2

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2624623

virag konyv2

Megjelent Philippe Deroide: Európai virágesszenciák című régen várt könyve. Az igényes öszeállítás bevezet ebbe a sajátos világba, megismertet minket a különböző esszenciákkal, melyek az élet minden területén segítik a tökéletesebb életminőséget. Gyógyszertárunkban megvásárolható a kiadvány.

 

Ára: 4450 Ft (Könyvesboltban 4990 Ft).

voros vadgesztenye viragFélelem és biztonságérzet hiánya

Molyhos napvirág —> Bátorság, lelkierő

- Javasolt krízishelyzetekben, kétségbeesésben, pánikhelyzetekben. Segít megbirkózni félelmeinkkel (halálfélelem, az önuralom elvesztésétől való rettegés, stb.). Gyermekeknél a rémálmoktól való félelem ellen.

Vörös vadgesztenye —> Belső nyugalommal közelíteni embertársaink felé. Megszünteti a mások problémái miatti szorongást és rettegést.

- Javasolt azoknak, akik hajlamosak túlságosan beleélni magukat mások életébe, akik nem tudják megállni, hogy mások sorsa miatt aggódjanak, és akik gondolataikat és érzelmeiket másokra vetítik.

Szabo ildikoHa úgy érzed segítségre van szükséged...
Ha úgy érzed lelki problémáid elhatalmasodtak...
Ha úgy érzed nincs remény...
Bemutatok neked egy lágy és természetes módszert, hogy életed mielőbb visszatérjen a régi kerékvágásba, lelkedben ismét harmónia legyen és valóra válhassanak legvadabb álmaid is! Ha lelkedben szeretet, béke és rend honol, dolgaid is jobban alakulnak, optimistán és boldogan tekintesz a jövődre és ismét Te irányítod a sorsodat! És ami a legcsodálatosabb, hamarosan ismét önmagad lehetsz!

Bemutatok neked egy lágy és természetes módszert, hogy életed mielőbb visszatérjen a régi kerékvágásba, lelkedben ismét harmónia legyen és valóra válhassanak legvadabb álmaid is! Ha lelkedben szeretet, béke és rend honol, dolgaid is jobban alakulnak, optimistán és boldogan tekintesz a jövődre és ismét Te irányítod a sorsodat! És ami a legcsodálatosabb, hamarosan ismét önmagad lehetsz!

A Bach-virágterápiáról
 "A Bach-virágterápia egy nagyon egyszerű és természetes gyógymód, mely hatását virágok és fák eszenciáinak alkalmazásán keresztül fejti ki. Az esszenciákat - melyek sokkal inkább a beteg személyiségét, mint fizikai állapotát gyógyítják - Dr. Edward Bach angol orvos fedezet fel az 1930-as években. A hagyományos orvoslás és a homeopátia területén eltöltött évek során Bach doktor arra a felfedezésre jutott, hogy az emberek testi bajait az ezeket kiváltó pszichológiai állapotokkal lehet jellemezni. Az esszenciák - melyek mezők virágai és a vadon fái - nem más, mint a természetben jelenlevő, Isten által adományozott gyógyító erők."

DrBachDr. Edward Bach angol orvos 1930 és 1936 között dolgozta ki új gyógyítási rendszerét, amely a betegségek kezelésének szinte minden területén forradalminak nevezhető újításokat hozott. Rendszerét a mai napig az ő neve után nevezzük Bach-virágterápiának.

Természetesen egy ilyen állítás, amely forradalmi újításnak nevez egy gyógyítási rendszert bizonyításra, vagy legalábbis magyarázatra szorul. Nem jelenti ez azt, hogy Dr. Bach mindenféle elõzmény, elõismeret nélkül, a "semmibõl" teremtett volna egy teljesen új rendszert, hiszen azon túl, hogy pályafutása elején - orvostanhallgatóként, majd sebészként - behatóan megismerkedett a hagyományos európai akadémiai orvoslás elméletével és gyakorlatával, késõbb a homeopátia eszmerendszere felé fordult, és ez jelentette azt bázist, amelyre saját gyógyítási rendszerét alapozta. A homeopátia nyomai még ma is felismerhetõk, ha nem is túl markánsan. Amikor Dr. Bach úgy érezte, hogy a homeopátia sem teljes értékû rendszer (elsõsorban túlzott bonyolultsága miatt, ami a tradicionális gyógyítási rendszerekhez hasonlatosan teljesen kiszolgáltatja a beteget az orvosnak, valamint gyakorlatilag végtelen, folyamatosan bõvülõ gyógyszerkincse miatt, ami egy ponton túl törvényszerûen áttekinthetetlenné teszi a módszert) Samuel Hahnemann elveit mintegy továbbgondolva fejtette ki nézeteit.

Egészségvédelem


Dr.Bach Virágterápia


EPkartya2
Beszélünk angolul, németül!
kerekesszek4

 

Cegadatok X