Veszelyhelyzet utan kek2

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Elérhetőség, nyitva tartás

terkep

Patika web


Ingyenes házhozszállítás

beteg idos

Zuglói Szociális Gondozó

zugo2

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2626846

imageA Gyógyszerészi Gondozás a gyógyszeres terápiáról való felelősségteljes gondoskodás azzal a céllal, hogy határozott eredményt érjünk el a betegek életminőségének javulásában. A gyógyszerészi gondozás középpontjában az ember áll, aki ha egészséges, akkor az egészség megőrzéséről kapjon megfelelõ információkat, ha beteg, akkor orvosával és gyógyszerészével közösen az elérendő eredmény a következő:


1. a betegség gyógyítása vagy meggyógyítása,
2. a betegség tüneteinek enyhítése vagy megszüntetése,
3. a betegség folyamatának lassítása vagy megállítása.

Nagyon fontos alappillére a gyógyszerészi gondozásnak a felhőtlen, egymás szakmai tudását kölcsönösen elismerő orvos-gyógyszerész kapcsolat, ahol a szakemberek ismerete nem összeadódik, hanem megsokszorozódik a beteg ember érdekében. A gyógyszerészi gondozás nemcsak a betegség meggyógyítását, hanem a beteg lelki egészségét is fontosnak tartja. (Részlet Dr.Bácskay Ildikó: Mit jelent a gyógyszerészi gondozás a beteg ember számára? c. cikkből)

Patikánkban a Gyógyszerészi Gondozás keretében végzünk:

 1. vérnyomás mérést - gyógyszertárunkban vérnyomásának ellenőrzésére is van lehetőség.
  Munkatársaink készséggel elvégzik a mérést, és hasznos tanácsokkal is segítenek a minél egészségesebb vérnyomás elérése, megtartása érdekében. Mi is az a vérnyomás? Az a nyomás, amelyet a szív összehúzódásának során a vér az ér falára kifejt. Az erek falán...
 2. vércukorszint mérést - a gyógyszertárban külön helységben történik a vércukorszint mérése, minden nap 8 és 19 óra között.
  Egyedi igény esetén, és előzetes egyeztetés után, ettől eltérő időpontban is lehetséges a szűrés.
  Bejelentkezés személyesen a helyszínen, telefonon, (+36 1 273 0800) vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben.
 3. koleszterinszint mérést
 4. testzsír mérést
 5. triglicerid (vérzsír)szint mérést
 6. metabolikus szindróma szűrést.

Egészségvédelem


Dr.Bach Virágterápia


EPkartya2
Beszélünk angolul, németül!
kerekesszek4

 

Cegadatok X