Egészségvédelem

 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 44. - Google térkép
Tel +36 1 273 0800, e-mail: info@fodorgyogyszertar.hu

Nyitva tartás
Facebook oldalunk
.
.
Patikánkról
Patikánkról
Segítünk...
Segítünk...
Schüssler termékek
Schüssler termékek
Previous Next
A A A

DrBachDr. Edward Bach angol orvos 1930 és 1936 között dolgozta ki új gyógyítási rendszerét, amely a betegségek kezelésének szinte minden területén forradalminak nevezhető újításokat hozott. Rendszerét a mai napig az ő neve után nevezzük Bach-virágterápiának.

voros vadgesztenye viragFélelem és biztonságérzet hiánya

Molyhos napvirág —> Bátorság, lelkierő

- Javasolt krízishelyzetekben, kétségbeesésben, pánikhelyzetekben. Segít megbirkózni félelmeinkkel (halálfélelem, az önuralom elvesztésétől való rettegés, stb.). Gyermekeknél a rémálmoktól való félelem ellen.

Vörös vadgesztenye —> Belső nyugalommal közelíteni embertársaink felé. Megszünteti a mások problémái miatti szorongást és rettegést.

- Javasolt azoknak, akik hajlamosak túlságosan beleélni magukat mások életébe, akik nem tudják megállni, hogy mások sorsa miatt aggódjanak, és akik gondolataikat és érzelmeiket másokra vetítik.

Szabo ildikoHa úgy érzed segítségre van szükséged...
Ha úgy érzed lelki problémáid elhatalmasodtak...
Ha úgy érzed nincs remény...
Bemutatok neked egy lágy és természetes módszert, hogy életed mielőbb visszatérjen a régi kerékvágásba, lelkedben ismét harmónia legyen és valóra válhassanak legvadabb álmaid is! Ha lelkedben szeretet, béke és rend honol, dolgaid is jobban alakulnak, optimistán és boldogan tekintesz a jövődre és ismét Te irányítod a sorsodat! És ami a legcsodálatosabb, hamarosan ismét önmagad lehetsz!

virag konyv2

Megjelent Philippe Deroide: Európai virágesszenciák című régen várt könyve. Az igényes öszeállítás bevezet ebbe a sajátos világba, megismertet minket a különböző esszenciákkal, melyek az élet minden területén segítik a tökéletesebb életminőséget. Gyógyszertárunkban megvásárolható a kiadvány.

Ára: 4450 Ft (Könyvesboltban 4990 Ft).

Szimpatika akció

szimpatika logo banner 2019

Vevőszolgálat

Accuchek vevoszolg pont

Gyógyszer-info

Venykivaltas m

 

 

 

 

 

 

Zuglói Gondozó

zugo2