Egészségvédelem

 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 44. - Google térkép
Tel +36 1 273 0800, e-mail: info@fodorgyogyszertar.hu

Nyitva tartás
Facebook oldalunk
.
.
Patikánkról
Patikánkról
Segítünk...
Segítünk...
Schüssler termékek
Schüssler termékek
Previous Next
A A A

Fenyovary Eva2Egy megfelelő helyen lévő csinos kis anyajegy akár a szexepilje is lehet valakinek, ez tehát pozitívum. Szülőnek és gyermekének sokszor – nemtől függetlenül – testük ugyanazon a pontján található méretben, színben szinte azonos anyajegy. Ez a szoros családi kötelékre utaló „névjegy” szerepét tölti be. Hogyan alakul ki, veszélyes, vagy veszélytelen... A kérdésekre Dr. Fenyőváry Éva bőrgyógyász szakorvos válaszol.

Grecsina Anna2A jól megérdemelt pihenés alkalmával a fürdőruha és a napszemüveg becsomagolása mellett figyelnünk kell egészségünk megőrzésére is. A napozás veszélyei, sérülések, rovarcsípések, emésztési problémák, vagy a szélsőséges időjárás okozta meghűlés következtében az utazókat váratlan és kellemetlen meglepetés érheti az utazás során. A gondosan összeállított útipatikáról Dr. Grecsina Anna gyógyszerészt kérdeztük.

Tamassy Klara OKAz évszakok váltásakor a patikákban nő a forgalma azoknak a nem vényköteles gyógyszereknek, amelyeket különböző gyomorpanaszok esetén vásárolnak a páciensek. A fekélybetegségek is okozhatnak ilyen jellegű panaszokat. Dr. Tamássy Klára, belgyógyász, gasztroenterológus szakorvost, kértük fel a témával kapcsolatban egy rövid interjúra.

Makara MihalyMinden ember szeretne minél tovább élni. Az egészségügyi hatóságoknak az emberi életkor növelésével párhuzamosan kiemelt feladata annak megvalósítása, hogy egyidejűleg csökkenjen az emberek betegségben eltöltött napjainak száma, hiszen az egészségügyi kiadások így csökkenthetőek. A cél elérésében - az egészséges életre nevelés erősítése mellett - kiemelt szerepe van a szűrővizsgálatoknak. Mit tudunk a szűrővizsgálatokról? Mikor kötelező és mikor függ az egyéntől a vizsgálaton való megjelenés? Mennyire kor- és nemfüggőek a vizsgálatok?
Ezekről a kérdésekről dr. Makara Mihályt a Szent László Kórház főorvosát, a kórház Tudományos Bizottságának tagját kérdeztük.

Szimpatika akció

szimpatika logo banner 2019

Vevőszolgálat

Accuchek vevoszolg pont

Gyógyszer-info

Venykivaltas m

 

 

 

 

 

 

Zuglói Gondozó

zugo2