Veszélyhelyzet után...

Veszelyhelyzet utan kek2

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Elérhetőség, nyitva tartás

terkep

Patika web


Ingyenes házhozszállítás

beteg idos

Zuglói Szociális Gondozó

zugo2

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2550995

1996. óta az Önök szolgálatában

Fodor Inci lanyavalA Fodor Gyógyszertár 1996-ban alakult, 1976-tól 1996-ig az Erzsébet királyné útja 47. szám alatt, ezt megelőzően az Erzsébet királyné útja 30/b-ben állt a betegek rendelkezésére. 2006.július 3.-tól a Fodor Gyógyszertár az Erzsébet királyné útja 44. szám alatt folytatja működését. Betegeink kényelmét szolgálja az elektronikus betegirányító rendszer, amely az érkezési sorrendet biztosítja. A rövid várakozási idő alatt betegeink, kényelmesen, ülve várakozhatnak. A rendszer előnye, hogy a gyógyszerkiadásnál mindig csak egy beteggel tudunk foglalkozni, így lehetőség van a diszkrét problémák megbeszélésére, a személyiségi jogok maximálisan biztosítottak.

Az újdonságok egy része:

Nagy sikerrel folyik az "Egy csepp figyelem alapítvány" által elindított program keretén belül a diabetesz /cukorbetegség/ szűrés. A gyógyszertárban külön helységben történik a vércukorszint mérése nyitvatartási időben.
Emellett gyógyszerészeink vérnyomás-, koleszterinszint-, és trigliceridszint mérést, testtömeg index meghatározást végeznek, életmódváltással kapcsolatos gyógyszerészi gondozással, házi betegápolási tanácsadással segítenek a hozzánk fordulóknak.

Kedves betegeink, vásárlóink, egészségükért tenni kívánók! Köszönjük, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, és igénybe veszik tanácsadásainkat, szolgáltatásainkat.

Szeretettel várjuk Önöket a FODOR GYÓGYSZERTÁRBAN!

 

Az Ön gyógyszerésze - Dr.Fodor Dezsőné és munkatársai

Egészségvédelem


Dr.Bach Virágterápia


EPkartya2
Beszélünk angolul, németül!
kerekesszek4

 

Cegadatok X