Egészségvédelem

 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 44. - Google térkép
Tel +36 1 273 0800, e-mail: info@fodorgyogyszertar.hu

Nyitva tartás
Facebook oldalunk
.
.
Patikánkról
Patikánkról
Segítünk...
Segítünk...
Schüssler termékek
Schüssler termékek
Previous Next
A A A

Fodor Inci lanyaval

A Fodor Gyógyszertár 1996-ban alakult, 2006. július 3.-tól modern körülmények között az Erzsébet királyné útja 44. szám alatt működik. (1976-tól 1996-ig az Erzsébet királyné útja 47. szám alatt, ezt megelőzően az Erzsébet királyné útja 30/b-ben állt a betegek rendelkezésére).

Betegeink kényelmét szolgálja az elektronikus betegirányító rendszer, amely az érkezési sorrendet biztosítja. A rövid várakozási idő alatt betegeink, kényelmesen, ülve várakozhatnak. A rendszer előnye, hogy a gyógyszerkiadásnál mindig csak egy beteggel tudunk foglalkozni, így lehetőség van a diszkrét problémák megbeszélésére, tanácsadásra. A kényelmes közlekedést automata ajtó, akadálymentes babakocsi feljáró segíti. Mozgássérült vásárlóink az utcai csengő segítségével jelezhetik érkezésüket.

Szakszemélyzetünk nagy türelemmel foglalkozik betegeinkkel, nagy hangsúlyt fektetünk a gyógyszerek szedésének elmagyarázására, a helyes terápiák megértetésére, a gyógyszerészi gondozásra.
Betegfülkénkben lehetőség van próbálásra, méretvételre a gyógyászati segédeszközök esetében, gyógyszerészi gondozásra, gyógyszereléshez kapcsolódó bizalmas kérdések megbeszélésére.
A gyermeksarok eltereli a kicsik figyelmét, ameddig szüleik receptjeiket váltják ki.

Havonta megjelenő akciós újságunk szolid áraival népszerű vásárlóink között.

Gyógyszerészeink vércukorszint-, vérnyomás-, koleszterinszint-, és trigliceridszint mérést, testtömeg index meghatározást, életmódváltással kapcsolatos gyógyszerészi gondozást végeznek, házi betegápolási tanácsadással segítenek a hozzánk fordulóknak.

Accu-check vevőszolgálati pontként bemutatjuk hogyan működnek a készülékek, betanítjuk használatukat. Vércukor-önellenőrzésre szolgáló program edukációját végezzük (360° View Átfogó Vércukorszint-értékelő Rendszer) Használt készülékét bevizsgáljuk, pontosan működik-e (Kontrollmérések elvégzése)

Az alternatív megoldások:

Kedves betegeink, vásárlóink, egészségükért tenni kívánók! Köszönjük, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, és igénybe veszik tanácsadásainkat, szolgáltatásainkat.

Szeretettel várjuk Önöket a FODOR GYÓGYSZERTÁRBAN!

Szimpatika akció

szimpatika logo banner 2019

Vevőszolgálat

Accuchek vevoszolg pont

Gyógyszer-info

Venykivaltas m

 

 

 

 

 

 

Zuglói Gondozó

zugo2